BEST VIEW

/

Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ 28-30/10 ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Κοινοποίηση
Tweet

Ξεκινά η "Ελίζα", άρχισαν οι παραστάσεις του "Κάτοικος Πατρών", στη Λέσχη ταινία με Μπινός

Πολλά και ενδιαφέροντα περιλαμβάνει η πολιτιστική ατζέντα του τριημέρου μέχρι και την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου. Το thebest.gr τα συγκέντρωσε:

Κατ’ αρχάς στη σκηνή του Δημοτικού Θέατρο Απόλλων ξεκινούν οι παραστάσεις για τα σχολεία της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής, της παράστασης «Ελίζα» της Ξένιας Καλογεροπούλου σε σκηνοθεσία Περικλή Βασιλόπουλου, από την Παιδική Σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας τη Δευτέρα 30/10/2017 το πρωί.

Στο Λιθογραφείον, Μαιζώνος 172β και Τριών Ναυάρχων παίζεται to Σάββατο στις 21.30 και την Κυριακή 29/10 στις 20.00 η παράσταση «Κάτοικος Πατρών» από το βιβλίο του Βασίλη Χριστόπουλου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Γεωργαλά.

Διαβάστε επίσης:

"ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΑΤΡΩΝ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΛΙΘΟΓΡΑΦΕΙΟΝ

Στο Αντίμετρο στην οδό Φαβιέρου, το Σάββατο στις 21.15 παρουσιάζεται η παράσταση «Οι Αριθμημένοι» σε σκηνοθεσία Γεράσιμου Ντάβαρη.

Στο act στις σκάλες Γεροκωστοπούλου το Σάββατο 28/10 στις 21.30 παίζεται η παράσταση «Cabaret 17» μ’ ένα θίασο νέων επαγγελματιών ηθοποιών, απόφοιτων της δραματικής σχολής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΡΩΤΑΣ, ΒΙΑ, ΚΡΑΣΙ, ΜΟΥΣΙΚΗ: ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ACT AΠΟ 26/10 Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "CABARET17"

Επίσης στο act κάθε Κυριακή στις 18.00 έως 31 Δεκεμβρίου 2017 παρουσιάζεται η πρωτότυπη παράσταση με κούκλες, για παιδιά «Μία Φλόγα στη σκοτεινούπολη».

Στο Επίκεντρο+ στην οδό Αγ. Διονυσίου για τα παιδιά την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι παίζεται η θεατρική παράσταση «Ο χρόνος είναι ένα παιδί που παίζει» του Λάκη Κουρετζή.

Στο Επίκεντρο+ το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 21.15 και την Κυριακή στις 20.00 η παράσταση «Άστρα…να πάνε» σε σκηνοθεσία Νίκου Μαγδαληνού με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου, κ.α.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΕΚΑΝΕ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΑΣΤΡΑ ΝΑ ΠΑΝΕ" - ΦΩΤΟ

Στις Γραμμές ΤέΧνης στην Μαιζώνος 271 μετά την Παπαφλέσσα το Σάββατο στις 21.30 και την Κυριακή στις 20.00 η παράσταση «Για πάντα μαζί» που βασίζεται στο βιβλίο του συγγραφέα Μπάμπη Τσικληρόπουλου, σε σκηνοθεσία Μιχάλη Σμυρλή.

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα: Συνεχίζεται με επιτυχία η παράσταση «Για Πάντα Μαζί»

Στην κεντρική σκηνή του Πάνθεον, το Σάββατο και την Κυριακή στις 18.30 και στις 21.30 η κωμική παράσταση «Άντρες Έτοιμοι για όλα» σε διασκευή και σκηνοθεσία των Ρέππα – Παπαθανασίου με τους Αντώνη Καφετζόπουλο, Κώστα Ευριπιώτη, Βασίλη Κούκουρα, κ.α.

Ο Χρήστος Πατρινός θα παρουσιάσει τον «Καραγκιόζη στον πόλεμο του ‘40» το Σάββατο στις 17.00 και στις 19.00 και την Κυριακή στις 11.30 και στις 18.00 στο Περί Σκιών στην οδό Νόρμαν 20.

Το Μουσικό δρώμενο «Πιάνο με καφέ» κι αυτή την Κυριακή 11 το πρωί με 1 το μεσημέρι στον όμορφο χώρο του Πολύεδρου στην οδό Κανακάρη 147.

Συναυλία χορωδιακής μουσικής με προσκεκλημένη και νεανική χορωδία από την Λειψία της Γερμανίας διοργανώνει η Πολυφωνική την Κυριακή 29/10 στις 20.00 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Επετειακή εορταστική εκδήλωση για το Έπος του ’40 διοργανώνεται το Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017 στις 19.00 στην Χριστιανική Στέγη Πατρών στην οδό Παντανάσσης με κεντρικό ομιλητή τον Ιωάννη Τσέντο.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας τη Δευτέρα 30/10 στις 18.00, 20.15 και 22.30 προβάλλει στα Odeon Entertainment στη Βέσο Μάρε την αξιόλογη Γαλλική ταινία «Η Λιακάδα μέσα μου» φετινής παραγωγής σε σκηνοθεσία της Claire Denis με την Ζιλιέτ Μπινός.

Για τους λάτρεις των εικαστικών στην γκαλερί Cube στην οδό Μιαούλη, λειτουργεί η ομαδική έκθεση «Aujourd’hui – Σήμερα» των Χαράλαμπου Κατσατσίδη, Παναγιώτη Σιάγκρη και Κωνσταντίνου Τόλη.

Τέλος το Σάββατο 28/10 μετά τις 17.00 στο μπαρ Dose θα βρίσκεται και θα παίξει μουσική η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και dj Ράνια Κωστάκη από την Αθήνα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View