ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιτωλοακαρνανία: Υποχρεωτική η δήλωση του τόπου και του αριθμού των μελισσοκομείων

Κοινοποίηση
Tweet

Όπως ενημέρωσε η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Την δήλωση των μελισσοκομείων ζήτησε η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας από τους επαγγελματίες. Οι μελισσοκόμοι οφείλουν να τον τόπο και τον αριθμό των κυψέλων μέχρι το τέλος του έτους, ώστε να συμμετάσχουν στα επιδοτούμενα προγράμματα.

Η ανακοίνωση:

«Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Αιτωλ/νίας, ενημερώνει τους μελισσοκόμους της περιοχής αρμοδιότητάς της ότι:

Θα πρέπει να δηλώσουν, αφενός μεν τον τόπο διαχείμασης του μελισσοκομείου τους, αφετέρου δε τον αριθμό των κυψέλων που θα διαχειμάσουν σε αυτά, το αργότερο μέχρι 31/12/2017 στην ΔΑΟΚ της Π.Ε. Αιτωλ/νιας.

Η καταγραφή των έτοιμων προς διαχείμαση κυψελών θα γίνεται με αίτηση δήλωσης (Υπόδειγμα Ι) από όλους τους μελισσοκόμους - κάτοχους μελισσοκομικών βιβλιαρίων. Η δήλωση είναι υποχρεωτική, διαφορετικά θα αποκλείονται από όλα τα επιδοτούμενα μελισσοκομικά προγράμματα (ενίσχυσης της δράσης 3.1, ενίσχυσης της δράσης 3.2, κ.α) Η παραπάνω δήλωση είναι ανεξάρτητη από τη θεώρηση του μελισσοκομικού βιβλιαρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν την απαραίτητη Αίτηση – Δήλωση από τα κατά Τμήματα Αγροτικής Οικονομίας και το Μελισσοκομικό Κέντρο Αιτωλ/νίας. Για περισσότερες πληροφορίες: Αφροδίτη Μπαρμπετάκη (26313-61664) και Σάββας Βλάχος (2631361114).»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυξάνονται οι νέοι που ασχολούνται με το αγροτικό επάγγελμα, λέει ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών, Θ. Βασιλόπουλος από την Ηλεία

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις