ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ: Ο ρόλος Σπηλιωτόπουλου στην Κουμουνδούρου

Κοινοποίηση
Tweet

«Focus groups» για τον ΣΥΡΙΖΑ θα «τρέχει» ο πρώην υπουργός της Ν.Δ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει το «χτίσιμο» του νέου ΣΥΡΙΖΑ και η συνεργασία του Αρη Σπηλιωτόπουλου με την Κουμουνδούρου αποτελεί ενδεχομένως ένα επιπλέον «σήμα» του προέδρου για το πώς θέλει να κινηθεί.

Κυρίως σε σχέση με κάποια «γαλάζια» στελέχη που έχουν απομακρυνθεί από την κυβερνώσα παράταξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς να έχει ενταχθεί στο επικοινωνιακό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ, ως επικοινωνιολόγος, φέρεται αυτή την περίοδο να έχει αναλάβει τη δύσκολη δουλειά της ανάλυσης δημοσκοπήσεων.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας θα «τρέχει» κάποια focus groups στέλνοντας τα συμπεράσματα και τις μετρήσεις που θα πραγματοποιεί στους επιτελείς της Κουμουνδούρου.

Εως σήμερα ήταν σύμβουλος του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνου Σιδηρόπουλου, γιου της Κατερίνας Παπακώστα.

Το προηγούμενο διάστημα το όνομά του είχε ακουστεί ακόμη και για το ευρωψηφοδέλτιο της Κουμουνδούρου, χωρίς ωστόσο οι σχετικές πληροφορίες να επιβεβαιώνονται. Θα έχει ενδιαφέρον εάν ενόψει της 9ης Ιουνίου αποφασιστεί να αναλάβει πιο κεντρικό ρόλο στην επικοινωνία του κόμματος, χωρίς κάτι τέτοιο να φαίνεται έως τώρα στον ορίζοντα.

Υπάρχουν στελέχη που εκτιμούν πως η παρουσία του θα μπορούσε να δώσει «πόντους» στη διείσδυση που επιχειρεί ο πρόεδρος και σε πιο συντηρητικά κοινά.

Η εμπειρία του είναι δεδομένη, καθώς στο παρελθόν είχε διατελέσει διευθυντής της Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας αλλά και εκπρόσωπος Τύπου.

Υπενθυμίζεται πως ανάμεσα στους «42» της ευρωλίστας συμπεριλαμβάνεται και ο Ευάγγελος Αντώναρος, που επίσης ήταν υπουργός της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.

Πάντως, για όσους παρακολουθούν στενά τα υπόγεια ρεύματα της πολιτικής, η χθεσινή εξέλιξη δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία. Οπως θυμήθηκαν αρκετοί, ο Αρης Σπηλιωτόπουλος είχε στο παρελθόν εκφράσει την υποστήριξή του και στον Αλέξη Τσίπρα με δημόσιες δηλώσεις.

πηγη

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις