SPOTLIGHT

/

Ντυμένη στα λευκά η Μπέτυ Μπαζιάνα στην πρώτη απευθείας πτήση από Πεκίνο στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Κοινοποίηση
Tweet

Επισκέπτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Πεκίνου

Επισκέπτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Πεκίνου (Beijing University of Post and Telecommunications - BUPT) αναγορεύθηκε την περασμένη Τετάρτη η κ. Μπέττυ Μπαζιάνα, σύζυγος του πρωθυπουργού, σε ειδική εκδήλωση στο Πεκίνο.

Στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής της στο Πανεπιστήμιο του Πεκίνου ως προσκεκλημένης από τη διοίκησή του, η κ. Μπαζιάνα έδωσε επιστημονική διάλεξη προς τους καθηγητές και τους φοιτητές του Πανεπιστημίου του Πεκίνου, είχε συναντήσεις με τον Πρύτανη και τη διοίκηση, τους καθηγητές και τους ερευνητές του Πανεπιστημίου, ενώ επισκέφθηκε εταιρείες μεταφοράς τεχνολογίας του Πανεπιστημίου.

 

Η κ. Μπαζιάνα επέστρεψε στην Αθήνα, στην πρώτη απευθείας πτήση Αθήνας -Πεκίνου, πτήση στην οποία είναι το τιμώμενο πρόσωπο.

Χαρακτηριστική της σημασίας που δίνει η κινεζική πλευρά στην απευθείας αεροπορική σύνδεση Αθήνας-Πεκίνου είναι η τελετή εγκαινίων που διοργανώνει στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» κατά την άφιξη της πρώτης απευθείας πτήσης.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight