ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ιάσονας Φωτήλας - «Ο κ. Τσίπρας έκλεισε δύο αξιολογήσεις σε δύο χρόνια. Πόσο χρειάζεται για τις άλλες τέσσερις;»

Κοινοποίηση
Tweet

Ο κ. Φωτήλας μίλησε στο κανάλι Ε, στο "Live News"

Ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «LIVE NEWS» του Νίκου Ευαγγελάτου στο κανάλι «Ε», το βράδυ της Τετάρτης 21 Ιουνίου 2017.

Μεταξύ άλλων ο κ. Φωτήλας αναφέρθηκε και στα όσα λέει ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ότι τώρα που έκλεισε η αξιολόγηση, έρχεται η ανάπτυξη.

Ο κ. Φωτήλας είπε τα εξής:

-              Ο κ. Τσίπρας με άνεση επιδίδεται σε ψέματα, λέγοντας ότι η ανάπτυξη έρχεται. Ο ίδιος πριν από καιρό παραδεχόταν ότι για να βγούμε από την οικονομική κρίση είναι συγκεκριμένα τα βήματα που πρέπει να επιτευχθούν: κλείσιμο της αξιολόγησης, διευθέτηση του χρέους, ένταξη στην ποσοτική χαλάρωση, μικρότερα πλεονάσματα για όσο το δυνατόν λιγότερα χρόνια. Τίποτε από όλα αυτά δεν έχει πετύχει.

-              Υπάρχει μια σειρά από μονάδες της ΔΕΗ που δεν λειτουργούν εδώ και περίπου δύο χρόνια, ενώ οι υπάλληλοι πληρώνονται. Όταν ο πρόεδρος της ΔΕΗ τους «παρακάλεσε» να πάρουν μετάθεση για μονάδα που να λειτουργεί, αυτοί βρήκαν σύμμαχο την κ. Αχτσιόγλου ώστε να συνεχίσουν να πληρώνονται χωρίς να εργάζονται.

-              Χωρίς να μπει κάποιος στην ουσία του NOOR 1, η στάση του Υπουργού Εθνικής Αμύνης να συνομιλήσει με έναν κατάδικο είναι από μόνη της μια αθλιότητα.

-              Το πολίτευμα της χώρας μας βασίζεται στη διάκριση των εξουσιών. Δεν μπορεί η εκτελεστική εξουσία να επεμβαίνει στη δικαστική.

-              Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι η πιο ανίκανη και επικίνδυνη τουλάχιστον από τη μεταπολίτευση και μετά.

Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=UnmmAPKenHE&feature=youtu.be

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις