ACHAIA TASTE

/

Το Achaia FEST 2017 τέθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού

Κοινοποίηση
Tweet

Με απόφαση της αρμόδιας Υπουργού Τουρισμού κ. Έλενας Κουντουρά

Με απόφαση της αρμόδιας Υπουργού Τουρισμού κυρίας Έλενας Κουντουρά, το πρώτο μεγάλο Αχαϊκό Φεστιβάλ Προϊόντων- Επιχειρήσεων- Πολιτισμού- Τουρισμού, Achaia FEST 2017, τίθεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Η συμβολική αξία της απόφασης της Υπουργού είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς κατατάσσει το Achaia FEST στις διοργανώσεις που αναδεικνύουν και προβάλλουν τα πλεονεκτήματα της χώρας και της περιοχής της Αχαΐας στον τομέα του Τουρισμού.

Άλλωστε από την πρώτη στιγμή οι διοργανωτές, η Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και το Επιμελητήριο Αχαΐας έθεσαν ψηλά τον πήχη, σχεδιάζοντας μια διοργάνωση υψηλών προδιαγραφών που σκοπό έχει να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τους Θησαυρούς της Αχαΐας, δηλαδή τα Αχαϊκά Προϊόντα και Επιχειρήσεις, τα αξιοθέατα τις υποδομές και τους τουριστικούς προορισμούς, τους πολιτιστικούς θεσμούς και τη γαστρονομία της περιοχής.

Άλλωστε, προϊόντα, γαστρονομία, τουρισμός και ψυχαγωγία είναι αλληλένδετα και συνθέτουν την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για προσέλκυση επισκεπτών.

*Το Achaia FEST, να θυμίσουμε ότι θα πραγματοποιηθεί από τις 15 έως τις 18 Ιουνίου 2017, στο Νότιο Πάρκο της Πάτρας.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Life