SPOTLIGHT

/

Το ζεύγος Πατούλη με τον Ντόναλτ Τραμπ – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κοινοποίηση
Tweet

Ο Λευκός Οίκος άνοιξε τις πόρτες του

Στη δεξίωση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου που έγινε την Παρασκευή στο Λευκό Οίκο, παρουσία του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, συμμετείχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Γιώργος Πατούλης. Στο πλευρό του ήταν η σύζυγός του Μαρίνα, ντυμένη με λευκό σύνολο.

Ο Γιώργος Πατούλης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό φωτογραφίες από τη συνάντηση, όπου εμφανίζεται να έχει θερμή χειραψία με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Τους Έλληνες προσκεκλημένους υποδέχθηκαν ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, ο αντιπρόεδρος Μάικλ Πενς αλλά και ο ελληνικής καταγωγής προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Ράινς Πρίμπους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο επιχειρηματίας και πρόεδρος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος, Αμερικανοί βουλευτές και επιφανείς πολιτικές προσωπικότητες ελληνικής καταγωγής που ανήκουν στο στενό κύκλο συνεργατών του Αμερικανού Προέδρου, όπως το μέλος του Κογκρέσου Γκας Μπιλιράκης και ο Αν.Διευθυντής του Λευκού Οίκου Τζορτζ Τζιτζίκος.

Δείτε φωτογραφίες:

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight