Εκεί που η συνύπαρξη είναι δεδομένο
Το 18ο Γυμνάσιο Πάτρας με Ειδικά Τμήματα και Λυκειακές Τάξεις Κωφών και βαρήκοων μαθητών πραγματοποίησαν την Τετάρτη στην Αγορά Αργύρη, ενημερωτική Ημερίδα. Στόχος της Ημερίδας, να παρουσιαστεί και να γίνει γνωστός στην εκπαιδευτική κοινότητα και στην κοινωνία ευρύτερα, ο τρόπος εκπαιδευτικής λειτουργίας και συνύπαρξης στο Σχολείο μαθητών ακουόντων-κωφών-βαρήκοων.
Απασχόλησαν εκτός των άλλων θέμα όπως η συνύπαρξη των σχολείων και ο σαφής ρόλος τους, αλλά ακόμα και το καίριο ζήτημα της μεταφοράς των μαθητών, που κάθε χρόνο προκαλεί προβληματισμό.
Η Ημερίδα έγινε υπό την αιγίδα της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας και σε όλη τη διάρκειά της υπήρχε διερμηνεία Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr