ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βρέθηκαν ανθρώπινα οστά σε ακατοίκητο σπίτι

Κοινοποίηση
Tweet

Στα Πατήσια

Ένα μακάβριο εύρημα που ήρθε στο φως χτες το μεσημέρι στα Πατήσια, απασχολεί την αστυνομία. Ένας άστεγος που αναζητούσε κάποιο χώρο για να μείνει, βρήκε μέσα σε μπανιέρα εγκαταλειμμένου ακατοίκητου σπιτιού στην οδό Αγίου Λουκά 21, ανθρώπινα οστά και ειδοποίησε τις αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατροδικαστή που έκανε αυτοψία, τα οστά βρίσκονταν στο σημείο τουλάχιστον τρία χρόνια, ενώ δεν υπήρχαν πουθενά ρούχα, ή άλλα αντικείμενα.

Τα οστά μεταφέρθηκαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία όπου θα γίνει ανθρωπολογική έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί το φύλο, ο χρόνος θανάτου ή άλλα στοιχεία που θα μπορέσουν ενδεχομένως να βοηθήσουν τις έρευνες για την υπόθεση.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις