ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λακωνία:Σοκάρουν τα βασανιστήρια της μητέρας στο αγοράκι που χαροπαλεύει-“Έσβηναν τσιγάρα στο σώμα του”

Κοινοποίηση
Tweet

Το αγοράκι νοσηλεύεται στο Παίδων

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση κακοποίησης του παιδιού 2,5 ετών από την μητέρα του και τον σύντροφό της, στη Λακωνία.
Το αγοράκι νοσηλεύεται στο “Παίδων Αγλαΐα Κυριακού” και δίνει μάχη για τη ζωή, καθώς έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τα βάναυσα χτυπήματα.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon, o διευθυντής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Σπάρτης, Σωτήρης Σωτηριανάκος: “Το παιδί ήταν σε κώμα, όταν το φέρανε. Είδαμε ότι είχε υποστεί βλάβη στον εγκέφαλο. Μας ενημέρωσαν από το κέντρο υγείας, ότι πήγαν εκεί ένα παιδί που δεν είχε τις αισθήσεις του και πως το άφησαν και έφυγαν... Όταν μίλησα με την μητέρα του, έβαλε τα κλάματα και μου είπε ότι είχε πέσει στην παιδική χαρά, αλλά ήταν καλά. Μετά, κοιμήθηκε και όταν ξύπνησε, δεν έτρωγε, και έτσι το πήγαν στο κέντρο υγείας...”.

Από την πλευρά του, ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων, Εμμανουήλ Παπασάββας, είπε πως το αγοράκι “είναι διασωληνωμένο και έχει υποστεί κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, αλλά κρίσιμη. Έφερε στο σώμα του σημάδια από τσιγάρα”.

Σε βάρος της 23χρονης μητέρας και του 54χρονου συντρόφου της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για κακοποίηση και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις