ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Στοπ στην κυκλοφορία φορτηγών άνω των 3,5 τόνων σε Παλιά και Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Κορίνθου, λόγω χιονιού και πάγου

Κοινοποίηση
Tweet

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών

Προσωρινές ρυθμίσεις οδικής κυκλοφορίας λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών (χιονοπτώσεις-παγετός) στο οδικό δίκτυο της Αχαΐας. Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων σε Παλιά και Νέα Εθνική Πατρών-Κορίνθου μέχρι και την Τρίτη το πρωί.

Αναλυτικά:

«Λόγω των έκτακτων δυσμενών καιρικών συνθηκών και προς διευκόλυνση κυκλοφορίας των οχημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων, αποφασίστηκε:

1. Η απαγόρευση κυκλοφορίας για οχήματα άνω των 3,5 τόνων στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητας της Διεύθυνσής μας και συγκεκριμένα:

α) στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών –Πατρών από χ/θ 205,300 έως 159,630 και

β) στη Π.Ε.Ο. Κορίνθου –Πατρών από χ/θ 60+000 έως το ύψος του κόμβου Ακταίου Ρίου Αχαΐας 2 για ιδιαίτερους λόγους ασφάλειας, λόγω των επικρατουσών καιρικών συνθηκών (έντονη χιονόπτωση – παγετός), σύμφωνα και με το εκδοθέν Δελτίο Καιρικών Φαινομένων της Ε.Μ.Υ.

2. Η παραπάνω κυκλοφοριακή ρύθμιση έχει προσωρινό χαρακτήρα και τίθεται σε ισχύ σήμερα 09/01/2017 από την 17.00΄ώρα έως αύριο 10/1/2017 και ώρα 08:00.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις