ΑΓΟΡΑ

/

Μας έχει τρελάνει κυριολεκτικά ο κύριος Αντώνης με τα γλυκά του...

Κοινοποίηση
Tweet

Τα πιο συγκλονιστικά Προφιτερόλ & Μπανόφι που έχετε δοκιμάσει

Μια μικρή υπογλυκαιμία, πριν από καιρό, ήταν απλά η αφορμή για να ανακαλύψουμε το πιο ιδιαίτερο ζαχαροπλαστείο της Πάτρας. Μπήκαμε για κάτι λίγο, έτσι απλά για να "συνέλθουμε" από τη μανία για γλυκό. Ήταν όμως να μην κάνουμε την αρχή να δοκιμάσουμε!

Στο ζαχαροπλαστείο «Γλυκοτεχνίες, του κόσμου τα γλυκά» ήταν όλα ολόφρεσκα και λαχταριστά. Από το εργαστήριο ερχόταν μυρωδιά από ζεστή λιωμένη σοκολάτα, φρεσκοψημένο παντεσπάνι που προοριζόταν για πάστες και τούρτες, καβουρδισμένο αμύγδαλο... και τα ρουθούνια μας άρχισαν να τρελαίνονται. Το προσωπικό ευγενέστατο, μας εξήγησε ένα προς ένα κάθε γλυκό πως είναι φτιαγμένο αλλά εκεί που είχαμε ενθουσιαστεί από την μεγάλη ποικιλία, ξαφνικά κατσουφιάσαμε γιατί δεν ξέραμε τί να πρωτοδιαλέξουμε.

Πήραμε την μεγάλη απόφαση και καταλήξαμε σε προφιτερόλ και μπανόφι που με το που τα είδαμε "γυάλισε" το μάτι μας. Στη δοκιμή, αποδείχθηκαν τέλεια επιλογή. Θεϊκή γεύση που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις!

Τραγανά ολόφρεσκα σου, γεμισμένα με μια αρωματική κρέμα που είναι σκέτος αφρός στο στόμα, καλυμένα με πλούσια σοκολάτα στο προφιτερόλ και τραγανό αρωματικό μπισκότο και μια ανεπανάληπτη σάλτσα καραμέλας που κάνει τόσο πλούσια αλλά καθόλου λιγωτική τη γεύση στο μπανόφι... ήταν ό,τι έπρεπε!

Μας είχαν εξηγήσει ότι χρησιμοποιούν πάντα φρέσκες και τις καλύτερες πρώτες ύλες, αλλά ακόμα κι αν δεν μας το είχαν πει θα το καταλαβαίναμε από την πρώτη κιόλας μπουκιά!

Αφήστε που η οικογενειακή συσκευασία κοστίζει μόνο 10€...

Εκείνη η πρώτη επίσκεψη, με αφορμή την υπογλυκαιμία, ήταν μόνο η αρχή... Γιατί, αν μπορείς να αντιληφθείς την ποιότητα των πρώτων υλών και την ξεχωριστή γεύση, εδώ, θα καταλάβεις από την πρώτη κιόλας μπουκιά, τι θα πει σπιτικό γλυκό φτιαγμένο από έμπειρο ζαχαροπλάστη!

Info:

«Γλυκοτεχνίες, του κόσμου τα γλυκά»

Μουρούζη & Νόρμαν 50

Τηλ.: 2610 43700

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Αγορά