ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ιβάν Σαββίδης και "Καμμένος Channel"

Κοινοποίηση
Tweet

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΙΔΗ

Αν προχωρήσει το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, τότε σύντομα θα έχουμε ένα κανονικό και πλήρες “Καμμένος channel” και να γιατί.

Οι φάκελοι αδειοδότησης που κατέθεσαν οι υποψήφιοι καναλάρχες περιείχαν, μεταξύ άλλων, τα βασικά στελέχη του καναλιού τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το φάκελο αδειοδότησης του Ιβάν Σαββίδη για γενικός διευθυντής ειδήσεων προορίζεται ο Γ. Κούσουλας που ήταν διευθυντής γραφείου τύπου των ΑΝΕΛ από το 2012 ως το 2015 και διευθυντής ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, από τον Ιανουάριο του 2015 ως σήμερα.

Για προϊσταμένη οικονομικού ρεπορτάζ προορίζεται η Ελένη Δουρούκη, η οποία ήταν δημοσιογράφος στη Βουλή των Ελλήνων από το 2012 ως το 2014 και από τον Ιανουάριο του 2015 ως σήμερα βρίσκεται στην διεύθυνση ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Τεχνικός διευθυντής προορίζεται να αναλάβει ο Β. Συριόπουλος, ο οποίος από τον Ιανουάριο του 2015 ως σήμερα είναι τεχνικός προϊστάμενος διεύθυνσης ενημέρωσης, υπεύθυνος για την κάλυψη των εκδηλώσεων του Πάνου Καμμένου (βίντεο, φωτογραφίες, μοντάζ) στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Προϊστάμενος ελεύθερου ρεπορτάζ προορίζεται να αναλάβει ο Κ. Λαβίδας, ο οποίος βρισκόταν στο γραφείο τύπου των ΑΝΕΛ από το 2012 ως το 2015 και σήμερα βρίσκεται στην διεύθυνση ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Προϊσταμένη αθλητικού ρεπορτάζ προορίζεται να αναλάβει η Άννα Μπάστα, διορισμένη ειδική συνεργάτιδα του Πάνου Καμμένου στο ΥΕΘΑ και υποψήφια βουλευτής των ΑΝΕΛ στην Α' Αθήνας, τον Σεπτέμβριο του 2015.

Δεν χωράει αμφιβολία. Το νέο κανάλι θα υπηρετεί με σεβασμό τις επιταγές της αμεροληψίας και του πλουραλισμού στην άσκηση της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Σχόλια

Απόψεις