ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δημόσιο κάλεσμα για συμμετοχή από την Ένωση συνταξιούχων εμπόρων ν. Αχαΐας

Κοινοποίηση
Tweet

Η συμμετοχή όπως τονίζεται, δεν θα έχει καμία οικονομική επιβάρυνση

Η Ένωση συνταξιούχων εμπόρων ν. Αχαΐας με ανακοίνωση της απευθυνόμενη στους συνταξιούχου εμπόρους απευθύνει δημόσιο κάλεσμα ώστε να συμμετάσχουν και να πλαισιώσουν την Ένωση.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση: «Αγαπητοί συνάδελφοι, αισθανόμαστε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε μαζί σας, αφού γνωρίζουμε από τον Ο.Α.Ε.Ε., ότι η αριθμητική μας δύναμη είναι πολύ μεγάλη, ενώ δεν είναι ανάλογη η συλλογική μας εκπροσώπηση.

Επίσης, στο σημερινό οικονομικό περιβάλλον της χώρας μας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι πάρα πολλά, όπως οι μειώσεις των συντάξεων, η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη (τώρα που την έχουμε περισσότερο ανάγκη), η υπερφορολόγηση και πολλά ακόμα, που κάνουν την ανάγκη συσπείρωσης πιο επιτακτική.

Τέλος με την πεποίθηση πως ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά και να γίνει πιο ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική η τρίτη ηλικία, με συναντήσεις, κοινωνικές εκδηλώσεις, εκδρομές κ.λ.π.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ.

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι η συμμετοχή σας δεν θα έχει καμία οικονομική επιβάρυνση.

Παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία, ή για την εγγραφή σας στην παραπάνω διεύθυνση ή τηλέφωνο, τις εργάσιμες ημέρες και από ώρα 10.00΄, έως ώρα 12.00΄ πρωινή».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις