Στη συγχρονισμένη κολύμβηση
Σημαντική διάκριση για την ελληνική συγχρονισμένη κολύμβηση. Την έβδομη θέση του τελικού στο Σόλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νεανίδων του Καζάν, στη Ρωσία, κατέκτησε η Αθανασία Τσόλα στην τελευταία ημέρα της διοργάνωσης.
Η πρωταθλήτριά μας από τις Σέρρρες έκανε μια πολύ όμορφη εμφάνιση εκτελώντας με χάρη το πρόγραμμά της και πήρε συνολοική βαθμολογία (50% φιγούρες και 50% χορογραφία στον τελικό) 161,8527 β. που την έφερε 7η στον κόσμο (7η ήταν και στον προκριματικό).
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρωσίδα Σουμποτίνα με 173,9189 β., το ασημένιο η Ουκρανή Γιάκνο με 169,3473 β. και το χάλκινο η Ισπανίδα Τολέδανο με 167,1878 β.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr