Μια ξεχωριστή παρουσίαση
Τα ξεχωριστά κρασιά της οικογένειας Κατσικώστα από το Αίγιο είχε την ευκαιρία να απολαύσει στο κατάμεστο "Κελλάρι" της Μαιζώνος πλήθος πατρινών. Πρόκειται για αχαϊκά κρασιά από γηγενείς ποικιλίες που καλλιεργούνται στην ορεινή Αιγιάλεια, όπως εξήγησε η οινολόγος (με σπουδές στην Γαλλία) Σωσάνvα Κατσικώστα για την οικογενειακή επιχείρηση.
Πάρτε μια φωτογραφική γεύση από την βραδιά.
Βραδιά γευσιγνωσίας Αχαϊκών κρασιών από την Αιγιάλεια, απόψε στο ΚΕΛΛΑΡΙ, στην Πάτρα
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr