ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ικανοποιημένος ο Ανδρέας Τζουραμάνης από το εκλογικό αποτέλεσμα

Κοινοποίηση
Tweet

Η Πρωτοβουλία Πάτρας καταλαμβάνει μια έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο του νέου Καλλικρατικού Δήμου Πατρέων

Με την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων των Δημοτικών  Εκλογών η Πρωτοβουλία Πάτρας καταλαμβάνει μια έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο του νέου Καλλικρατικού Δήμου Πατρέων.

Η δήλωση του επικεφαλής του συνδυασού "Πρωτοβουλία Πάτρα", Ανδρέα Τζουραμάνη έχει ως εξής:

"Θέλω προσωπικά μέσα από τη καρδιά μου  να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες της Πάτρας είτε μας τίμησαν με την ψήφο τους είτε επέλεξαν να ψηφίσουν κάποια άλλη παράταξη.

Επίσης  θέλω και δημόσια (όπως ήδη το πράξαμε αργά χθες το βράδυ),να ευχαριστήσω τον καθένα προσωπικά από τους  συνυποψηφίους μου τον κ. Κατσικόπουλο, τον κ.Δημαρά, τον κ.Χριστόπουλο, τον κ.Πελετίδη, τον κ. Πατούχα και τον κ. Αϊβαλή. Τους εύχομαι καλή δύναμη στο έργο που καλούνται να επιτελέσουν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.

Εμείς ως Πρωτοβουλία Πάτρας και εγώ  προσωπικά θα είμαι εκεί, πάντοτε με λόγο πολιτικό, καθαρό και εποικοδομητικό για να φτάσουμε την Πάτρα μας εκεί που της αξίζει."

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις