Το εκλογικό στοίχημα του ΠΑΣΟΚ βγαίνει
Μετά και τις εισηγήσεις των κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών ο πρωθυπουργός απομακρύνθηκε από το ενδεχόμενο που προεκλογικά πρόβαλε ως δίλλημα, δηλαδή την προκήρυξη εθνικών εκλογών. Άλλωστε το γεγονός οτι ο Γιάννης Σγουρός, το μεγάλο στοίχημα για το ΠΑΣΟΚ, βγαίνει πρώτος, αλλά και το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ σε 8 από τις 13 περιφέρειες, δεν αφήνουν πλέον κανένα λόγο στην κυβέρνηση να προκηρύξει εκλογές.
Επιπλέον η συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων δεν θέλει νέες εκλογές.
Ο πρωθυπουργός στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στις χρονιές που έρχονται και έθεσε ως όριο για την επανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας το 2013.
"Από αύριο συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Η αλλαγή δεν είναι εύκολη διαδικασία αλλά για αυτή την αλλαγή μάς έφερε πριν από ένα χρόνο ο λαός στην εξουσία και σήμερα επιβεβαίωσε ότι αυτή την αλλαγή επιθυμεί".
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr