CULTURE

/

Πάνω από 600 θεατές παρακολούθησαν το έργο «Κέντρο 21» της θεατρικής ομάδας του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών

Κοινοποίηση
Tweet

Το περασμένο τριήμερο 3, 4 και 5 Ιουνίου 2016

Με ιδιαίτερη επιτυχία και σε ένα κατάμεστο από θεατές θέατρο πραγματοποιήθηκαν στις 3, 4 και 5 Ιουνίου 2016 οι πρώτες παραστάσεις του έργου με τίτλο «Κέντρο 21» της θεατρικής ομάδας «Απείκασμα» του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου Πατρών.

Τις παρακολούθησαν πάνω από 600 θεατές, οι οποίοι εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την πρωτοτυπία και την επικαιρότητα του έργου, όπως και για το άρτιο αποτέλεσμα, όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου. Το έργο, ένα κοινωνικοπολιτικό ψυχογράφημα της εποχής μας, γραμμένο και δουλεμένο από τα μέλη της ομάδας, κατάφερε να εκπλήξει ευχάριστα, να προβληματίσει, να συγκινήσει , να αγγίξει ευαίσθητες χορδές μιλώντας για κοινούς πόθους, πάθη και ελπίδες.

Λόγω της μεγάλης ανταπόκρισης του κοινού, αλλά και της επιθυμίας συμπολιτών μας που δεν μπόρεσαν να δουν το έργο, οι παραστάσεις θα επαναληφθούν με τη νέα σεζόν και θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Θα θέλαμε να ευχαριστούμε ιδιαιτέρως όσους βοήθησαν με κάθε τρόπο στο ανέβασμα του έργου μας, όπως και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους για την εμπιστοσύνη και τη θερμή ανταπόκριση τονίζει τέλος η Θεατρική Ομάδα «Απείκασμα».

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά) οι: Διονυσία Ασπρογέρακα, Βασίλης Καλαντζής, Μενέλαος Κάραλης, Τάνια Κοκκινογένη, Αλέκα Κωνσταντακοπούλου, Τριαντάφυλλος Κωνσταντινάκος, Τέτα Μενιγή, Ρούσα Μπιθέλη, Αλεξάνδρα Νικολοπούλου, Μαριάνθη Παπαδοπούλου, Γιάννης Σιδέρης, Μαρία Σιδέρη, Μαρία Σταματοπούλου, Λεμονιά Συρίου.

Κείμενο: Γιάννης Σιδέρης

Σκηνοθεσία: Διονυσία Ασπρογέρακα, Ρούσα Μπιθέλη

Επιμέλεια Κίνησης: Ρούσα Μπιθέλη

Μουσική: Γιώργος Δρίτσας

Τραγούδι: Φραγκούλης Αγουρίδης, Φλάουτο: Γιώτα Ανδριοπούλου, Ηλεκτρική κιθάρα: Μπάμπης Δρίτσας, Παιδική χορωδία: Μιχάλης Δρίτσας, Ναυσικά Τσιμπουξή, Βασίλης Τσιμπουξής.

Σκηνικά –κοστούμια: τα μέλη της ομάδας.

Σχεδιασμός –εκτύπωση αφίσας, προσκλήσεων: Πέτρος Κούλης.

Σχεδιασμός προγράμματος: Ιωάννα Νικήτα

Φωτογραφίες: η ομάδα φωτογραφίας του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου.

Φωτισμοί: Φίλιππος Πετρόπουλος.

Τεχνική επιμέλεια-Ρύθμιση ήχου: Σωτήρης Σαράντης.

Πάτρα: Η Θεατρική Ομάδα "Απείκασμα" παρουσιάζει την παράσταση "Κέντρο 21"

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture