SPORTS

/

Μπάσκετ: Και τυπικά η νίκη στον Κόροιβο

Κοινοποίηση
Tweet

Από το παιχνίδι με την Κηφισιά

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή της Κηφισιάς για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Κόροιβο, επικυρώνοντας τη νίκη με 61-60 στην ομάδα της Αμαλιάδας.

Ο σύλλογος των βορείων προαστίων είχε προσφύγει διαμαρτυρόμενη για διαιτητικό λάθος που επηρέασε την κατάληξη της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, με το σκορ στο 58-61 ο Γκίκας πέτυχε καλάθι για τους γηπεδούχους που μέτρησε αρχικά ως τρίποντο, αλλά στη συνέχεια διορθώθηκε σε προσπάθεια δύο πόντων, 2 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη.

Η Κηφισιά προσέφυγε λοιπόν αρμοδίως υποστηρίζοντας ότι εξαιτίας του λάθους δεν κατόρθωσε να διαχειριστεί κατάλληλα τον αγώνα, επειδή δεν είχε χρόνο να αντιδράσει και να προσαρμόσει κατάλληλα την τακτική της.

Η ανακοίνωση του Κόροιβου:

«Πανηγυρική δικαίωση για την ΚΑΕ Κόροιβος, καθώς το ΑΣΕΑΔ εκδίκασε την ένσταση που είχε καταθέσει η Νέα Κηφισιά και αποφάσισε να την απορρίψει.

Μπορεί κάποιοι να προσπάθησαν να αμφισβητήσουν τη νίκη μας, όμως η αλήθεια έλαμψε για τα καλά και είναι αντιληπτό ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα και τα επιτεύγματα των αθλητών μας μέσα στο γήπεδο.

Η ΚΑΕ Κόροιβος δικαιώθηκε πανηγυρικά, κατακτώντας πεντακάθαρα το ροζ φύλλο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Α1 μπάσκετ: Νίκη θρίλερ του Κόροιβου στην Κηφισιά

Πηγή: naftemporiki.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports