Ο δράστης προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του
Ο θάνατος του 79χρονου, που βρέθηκε νεκρός στο δρόμο προς το λιμανάκι τη Λυγιάς, το βράδυ της 25ης Δεκεμβρίου οφείλεται σε δολοφονία.
Μετά από έρευνα της αστυνομίας συνελήφθη ένας 56χρονος κάτοικος Λυγιάς ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία του ηλικιωμένου.
Μάλιστα σύμφωνα με την αστυνομία, ο θάνατος του 79χρονου προήλθε από χτυπήματα με στιλέτο στο πίσω μέρος του σώματός του.
Ο δράστης προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη του αφού έπλυνε τα ρούχα που φορούσε και το στιλέτο ενώ έκαψε τα παπούτσια του, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον επτά μαχαιριές που έφερε το θύμα..
Επιπλέον και σύμφωνα με την αστυνομία, ο ίδιος εμπλέκεται στον εμπρησμό του Ι.Χ. τα ξημερώματα της 13ης Δεκεμβρίου, που ήταν παρκαρισμένο στην οδό Συρακουσών, στην Πρέβεζα, ενώ εχθές το πρωί είχε προβεί σε καταστροφή μνημάτων στο νεκροταφείο της Λυγιάς.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr