ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ναύπακτος: Έκθεση του "Οικομουσείου" της Πάτρας στο λιμένα της πόλης

Κοινοποίηση
Tweet

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκθέσεων ‘’Ναυπακτία’’

Την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου και ώρα 19:30 στην αίθουσα εκθέσεων ‘’Ναυπακτία’’ στο λιμένα της πόλης μας θα ανοίξει η έκθεση του ‘’Οικομουσείου’’ της Πάτρας.

Η Αναπτυξιακή Δημοτική Επιχείρηση Πατρών Α. Ε. ίδρυσε με άλλους 22 τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις το ‘’Οικομουσείο περιαστικής περιοχής Πάτρας’’ το οποίο είναι ένα δίκτυο συνεργασίας με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και ανάδειξη του περιβάλλοντος, του πολιτισμού και των παραδοσιακών δραστηριοτήτων και προϊόντων της περιοχής.

Στο πλαίσιο του ‘’Οικομουσείου’’ δημιουργήθηκε μια μεταφερόμενη έκθεση η οποία προβάλει εικαστικά όλα τα παραπάνω. Μια ευκαιρία για γνωριμία με την Αχαϊκή Γη και την επικοινωνία μέσω της φωτογραφικής αυτής συγκυρίας.

Η έκθεση θα παραμείνει στην Ναύπακτο έως τις 27-12-2015. Ανοιχτή στο κοινό καθημερινά 9:00 με 14:00 το πρωί και 18:00 με 20:00 το απόγευμα. Η επιμέλεια της έκθεσης τελεί υπό την αιγίδα του τμήματος πολιτισμού του Δήμου Ναυπακτίας.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις