ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νοσοκομείο Αμαλιάδας: Στήριξη από τον εμπορικό κόσμο όλης της βόρειας Ηλείας

Κοινοποίηση
Tweet

Για το αυριανό συλλαλητήριο

Δυναμικό «παρών» δηλώνουν όλοι οι Εμπορικοί Σύλλογοι της Βόρειας Ηλείας στο αυριανό συλλαλητήριο της Αμαλιάδας κατά της υποβάθμισης του νοσοκομείου της. Χθες, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Νίκος Σαψάλης πλαισιωμένος από τους προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων Βαρθολομιού και Τραγανού κ.κ. Γιώργο Τσερεμέ και Νίκο Τσάκωνα έδωσε το στίγμα των αυριανών κινητοποιήσεων, καλώντας όλο τον εμπορικό κόσμο να συμπαρασταθεί και να διαδηλώσει για το δικαίωμα του στην Υγεία και την παραμονή και ενίσχυση του Νοσοκομείου της Αμαλιάδας.

Παράλληλα, για το ίδιο θέμα, έχουν ενημερωθεί όλοι οι πρόεδροι και τα Διοικητικά Συμβούλια και των επτά εμπορικών συλλόγων της βόρειας Ηλείας.


Συγκεκριμένα πρώτος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Νίκος Σαψάλης είπε: «Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας μαζί με το δήμο Ήλιδας διοργανώνει μια σειρά κινητοποιήσεων κατά της υποβάθμισης του Νοσοκομείου της Αμαλιάδας με τη συμμετοχή και τη στήριξη όλων των φορέων, των σχολείων, των κατοίκων. Στις 11 κλείνουμε τα καταστήματά μας και στις 11:30 πραγματοποιούμε συλλαλητήριο που ξεκινά από το Νοσοκομείο και καταλήγει στην πλατεία του Αγίου Αθανασίου, όπου θα υπάρξουν τοποθετήσεις από τους εμπλεκόμενους φορείς.

Στην κινητοποίηση έχουν κληθεί όλοι οι βουλευτές του νομού, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ηλείας, ο Περιφερειάρχης κ.α. Καλούμε λοιπόν όλο τον εμπορικό κόσμο της βόρειας Ηλείας στις 11 το πρωί να κλείσει τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις του και να έρθει μαζί μας στην πορεία». 
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βαρθολομιού κ. Γιώργος Τσερεμές είπε: «Θα συνδράμουμε στον αγώνα του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας και με πράξεις και με την φυσική μας παρουσία στο συλλαλητήριο της Παρασκευής.

Είμαστε στο τελευταίο βήμα πριν πέσουμε στον γκρεμό. Η αποδόμηση έχει ξεκινήσει με το κλείσιμο των 
Αστυνομικών Τμημάτων κ.α. και τώρα πάμε στο κλείσιμο του Νοσοκομείου. Όλοι μας έχουμε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο και ξέρουμε τις υπηρεσίες που προσφέρει εδώ και χρόνια για ολόκληρη τη βόρεια Ηλεία. Όλοι μαζί πρέπει να αποτρέψουμε το κλείσιμο του νοσοκομείου και την πρόθεσή τους να μας γυρίσουν στα ράντζα». 

Τέλος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τραγανού κ. Νίκος Τσάκωνας είπε: «Αυτοί που μας κυβερνούν αλλά και αυτοί που μας κυβερνούσαν παλαιότερα δεν ζουν φαίνεται στην Ελλάδα και δεν ξέρουν τι γίνεται. Αντί να αναβαθμίσουν το νοσοκομείο πάνε να το κλείσουν. Εμείς στο Τραγανό ξέρουμε από αποδόμηση, μας έκλεισαν το Αστυνομικό Τμήμα, μας έκλεισαν το Ταχυδρομείο. Οπότε ξέρουμε πολύ καλά και τι θα πει υποβάθμιση του Νοσοκομείου. Θα αντισταθούμε και θέλω να πιστεύω ότι όλοι μαζί κάτι θα καταφέρουμε».

ilialive.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις