SPOTLIGHT

/

Ο Μπραντ Πιτ φωτογραφήθηκε ως άλλος...Ρόμπερτ Ρέντφορντ για το V Maganine

Κοινοποίηση
Tweet

Mε αφορμή τη νέα του ταινία "By the Sea"

Το ότι μοιάζουν ο 51χρονος Μπραντ Πιτ (θα γίνει 52 στις 18 Δεκεμβρίου) με τον 79χρονο παλαίμαχο σούπερ σταρ Ρόμπερτ Ρέντφορντ δεν χωρά αμφιβολία.

Οι πρώτες μάλιστα συγκρίσεις είχαν γίνει όταν ο Ρέντφορντ σκηνοθέτησε τον επίσης ξανθό Πιτ το 1992 στη λυρική κοινωνική και φυσιολατρική ταινία «Το Ποτάμι κυλά ανάμεσα μας» ενώ όταν οι δυο τους μοιράστηκαν την μεγάλη οθόνη το 2002 στο «Spy Game – Παιχνίδι Κατασκόπων» η «χημεία» και το δέσιμο τους ήταν και πάλι ολοφάνερη.

Έκτοτε ο Πιτ έχει κρατήσει φιλία με τον αλλοτινό γόη των δεκαετιών ’60 και ’70 Ρέντφορντ. Είχε επισκεφθεί και το Φεστιβάλ του Σάντανς στη Γιούτα μαζί τότε και με την Τζένιφερ Άνιστον, ωστόσο δεν ξαναέτυχε να συνεργαστούν.

Τώρα με αφορμή τη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο Μπραντ Πιτ με τίτλο «By The Sea», σε σκηνοθεσία της γυναίκας του, σούπερ σταρ Αντζελίνα Τζολί, η οποία επίσης παίζει και καθώς το στόρι εκτυλίσσεται την περίοδο του ’70, ο εντυπωσιακά ωραίος Brad Pitt έδωσε συνέντευξη στο «V Magazine» (τεύχος 98) και φωτογραφήθηκε με look της δεκαετίας του ’70, θυμίζοντας απίστευτα το look και στυλ του Μπομπ Ρέντφορντ.

Στη συνέντευξη με τίτλο «Born to be brad» και ντυμένος κομψά από τον Michael Kors, ο Πιτ μίλησε για τη σύζυγό του, την 40χρονη Angelina Jolie με τα καλύτερα λόγια κλείνοντας και τα στόματα όσων τους ήθελαν να τσακώνονται και να είναι στα πρόθυρα του χωρισμού.

«H Angelina είναι αποφασιστική, απίστευτη και διαθέτει οξυδέρκεια. Εμπιστεύομαι την γυναίκα μου και πραγματικά λατρεύω να δουλεύω μαζί της», ανέφερε ο 51χρονος σταρ, τον οποίο θα δούμε στις αρχές του νέου χρόνου και στη νέα πολυαναμενόμενη ταινία «The Big Short».

Όσο για την ιστορία της ταινίας «By The Sea» (αναμένεται τον Δεκέμβριο στις ελληνικές αίθουσες σε διανομή της UIP), ένα ζευγάρι παλεύει με τους δαίμονες του γάμου του στις διακοπές του, κάπου στη Μεσόγειο (τα γυρίσματα έγιναν στη Μάλτα).

Η φωτογράφιση του Brad Pitt για το συγκεκριμένο Αμερικάνικο περιοδικό είναι εμπνευσμένη από μια παλαιότερη του Robert Redford το 1975 για την ταινία, «Three Days Of The Condor – Τρεις Μέρες του Κόνδορα» του Σίντνει Πόλακ.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Σκηνή από την επιτυχημένη ταινία "Παιχνίδι Κατασκόπων". Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που έχουν χαρακτηρίσει τον Πιτ ως διάδοχο του Ρέντφορντ.

Σκηνή από την επιτυχημένη ταινία "Παιχνίδι Κατασκόπων". Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που έχουν χαρακτηρίσει τον Πιτ ως διάδοχο του Ρέντφορντ.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight