ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σία Αναγνωστοπούλου: Ξεκινούν άμεσα δράσεις για την περιβαλλοντική εκπαίδευση

Κοινοποίηση
Tweet

Συναντήσεις του διευθυντή του πολιτικού γραφείου της αν. υπουργού Παιδείας

Στις 15-10-2015, ο Διευθυντής του Πολιτικού γραφείου Πάτρας, της Αναπληρώτριας Υπουργού Παιδείας, Σίας Αναγνωστοπούλου, πραγματοποίησε τις εξής συναντήσεις:

Συνάντηση με τους Ειδικούς Συνεργάτες του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Βασίλη Λιόγκα και Δημήτρη Πολιτόπουλο, με θέματα συζήτησης, τη διαχείριση των νοσοκομειακών και νοσοκομειακών-αστικών λυμάτων καθώς και το πρόγραμμα για τη λειτουργία των ΚΑΕΔΙΣΠ (Κέντρο Ανακύκλωσης Εκπαίδευσης Διαλογής Στην Πηγή). Συμφωνήθηκε να ξεκινήσουν άμεσα δράσεις για τη περιβαλλοντική εκπαίδευση και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για τη διαχείριση των νοσοκομειακών αποβλήτων.

Συνάντηση με την Ειδική Γραμματέα Διαχείρισης Τομεακών ΕΠ του ΕΤΠΑ και ΤΑ του Υπουργείου Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού, Ευγενία Φωτονιάτα, για την Ενεργειακή Αναβάθμιση των Υγειονομικών Μονάδων.

Συνάντηση ύστερα από πρόσκληση του Υπουργού Υγείας  προς όλους τους βουλευτές της Πελοποννήσου, για την ενημέρωσή τους σχετικά με τα προβλήματα των Νοσοκομείων και των Τομέων Υγείας.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις