SPORTS

/

Κρίσιμες ώρες για Όντομ - Παραμένει διασωληνωμένος

Κοινοποίηση
Tweet

Τέσσερα όργανα του παραμένουν εκτός… λειτουργίας

Μόνο θετικά δεν είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας του Λαμάρ Όντομ, καθώς παραμένει διασωληνωμένος στο νοσοκομείο «Sunset» του Λας Βέγκας.

Οι γιατροί που παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας του, μίλησαν στην οικογένειά του και τους εξέφρασαν την ανησυχία τους πως από την στιγμή που μένει σ’ αυτό το στάδιο, δύσκολα θα καταφέρει να επιστρέψει, παρά το μικρό… δείγμα με το σφίξιμο του χεριού της Κλόε Καρντάσιαν, το βράδυ της Τετάρτης.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η αντίδραση φαίνεται πως ήταν αντανακλαστική και από την στιγμή που παραμένει διασωληνωμένος, τα δεδομένα δεν είναι θετικά.

Μάλιστα, 4 όργανα του παραμένουν εκτός… λειτουργίας, μεταξύ των οποίων και το συκώτι, ενώ πηγή του νοσοκομείου σχολίασε: «Οι γιατροί υποστηρίζουν πως βρίσκεται για μεγάλο χρονικό διάστημα σ’ αυτήν την κατάσταση και αυτό δεν είναι καλό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναίσθητος σε οίκο ανοχής ο Λαμάρ Όντομ!

Πηγή: onsports.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports