Κακό ποιοτικά παιχνίδι. Κερδισμένοι οι νησιώτες
Μετά από ένα κάκιστο παιχνίδι, Πανθρακικός και Καλλονή, δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν το πολυπόθητο τρίποντο, αλλά οι φιλοξενούμενοι είναι οι κερδισμένοι αφού πήραν τον εκτός έδρας βαθμό.
Μπορεί να έκανε... σεφτέ στο φετινό πρωτάθλημα, εντούτοις ο Πανθρακικός θα ήθελε κάτι παραπάνω από τον ένα βαθμό κόντρα στην Καλλονή. Στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο των Θρακιωτών, το 0-0 σφράγισε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών σε ένα κακό ματς και αμφότερες οι δυο ομάδες παραμένουν χωρίς νίκη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Super League.
Οι φάσεις ήταν λιγοστές μπροστά από τις δυο εστίες και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Σίγουρα οι φιλοξενούμενοι μπορούν να αισθάνονται περισσότερο ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι δεν έχασαν από έναν αντίπαλο που έχει τον ίδιο στόχο, όμως θα πρέπει να βελτιώσουν πολλά πράγματα στην συνέχεια, αν θέλουν να ελπίζουν σε παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Μελίσσης, Σερφά, Μεχία, Ντιγκινί, Μάρτινς (83' Σέτι), Χαβίτο, Νικόλτσης (66' Βάλτερ), Χασομέρης.
ΚΑΛΛΟΝΗ (Θεοδωρίδης): Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Καλτσάς, Κλαντρούμπσκι, Κρολ, Γεωργίου, Μανούσος (83' Mπουρούς), Ελλακόπουλος (62' Σαμπά), Μπαργκάν (68' Γιορέντε).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr