ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σάμος: Ο Γολγοθάς και οι τραγωδίες- Πέταξε τη βαλίτσα και σκότωσε βρέφος

Κοινοποίηση
Tweet

Το νεκρό βρέφος παραδόθηκε από τους μετανάστες στο προσωπικό του Λιμενικού

Δεν έχουν τέλος τα ανθρώπινα δράματα και οι τραγωδίες με θύματα μετανάστες που πρσπαθούν από τα απέναντι τουρκικά παράλια να περάσουν στις ελληνικές ακτές μεταξύ των οποίων και στη Σάμο!

Σήμερα το πρωί εντοπίστηκε από ελικόπτερο της Frontex μια βάρκα που μετέφερε 54 μετανάστες και όπως διαπιστώθηκε μέσα υπήρχε και ένα βρέφος 21ος μηνών, που ήταν νεκρό.

Σύμφωνα με τα στοιχεία και τις αναφορές των μεταναστών, το μωράκι κατά την ώρα της αγωνιώδους επιβίβασής τους στο φουσκωτό στα τουρκικά παράλια, ήταν ανάμεσα στις αποσκευές και κάποια στιγμή μία από αυτές το βρήκε στο κεφάλι, το καταπλάκωσε και το σκότωσε.

Το νεκρό βρέφος παραδόθηκε από τους μετανάστες στο προσωπικό του Λιμενικού σώματος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σάμου, όπου και διαπιστώθηκε ο θανατός του.

i-samos.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις