ΑΠΟΨΕΙΣ

/

"Τζόγος αντί σκληρής δουλειάς"

Κοινοποίηση
Tweet

Του Βασίλη Γκολφινόπουλου, υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας με «Το Ποτάμι»

"Τζόγος αντί σκληρής δουλειάς"

Ο κ. Βαρουφάκης, δήλωσε ότι αν βελτιωθεί η συμφωνία από την μεριά των Ευρωπαίων θα ζητήσουν από τον λαό να ψηφίσει ΝΑΙ στο δημοψήφισμα. Άρα παραδέχεται ότι το δημοψήφισμα είναι μια, εκβιαστικού τύπου, μπλόφα!

Κλασικός τζόγος με την ελπίδα να ψαρώσουν οι αντίπαλοι και να υποχωρήσουν. Ακόμα και να τους βγει (μακάρι, δεν βλέπω πως, αλλά μακάρι για να σωθεί η χώρα) αυτή η πρακτική είναι από απαράδεκτη έως εγκληματική! Μια κυβέρνηση, ένας πρωθυπουργός που αντί να διαπραγματεύεται εποικοδομητικά με επιχειρήματα, προσφεύγει στην μπλόφα και στον τζόγο προκειμένου να επιτύχει το επιθυμητό, είναι σαν τον γονιό που αντί να δουλεύει, ευελπιστεί να βγάλει το καθημερινό ψωμί και γάλα των παιδιών του από το "πάμε στοίχημα" και το "τζόκερ".

Εκτός λοιπόν από την έκβαση αυτού του δημοψηφίσματος (αν γίνει, θα είναι μεγάλη η εβδομάδα), με ανησυχούν περισσότερο οι πρακτικές μέσα από τις οποίες ο πρωθυπουργός ασκεί την διακυβέρνηση της χώρας. Είναι απλά θέμα χρόνου η καταστροφή! Αν δεν καταστραφούμε τώρα, θα την πατήσουμε στο οποίο επόμενο τζογάρισμα, που ίσως να έχει να κάνει π.χ με ένα εθνικό θέμα όπως οι ελληνοτουρκικές σχέσεις. Το πρόβλημα λοιπόν είναι η φυγόπονη και συγχρόνως ευθυνόφοβη νοοτροπία της κυβέρνησης (εκρηκτικός συνδυασμός) η οποία με μαθηματική
ακρίβεια αργά η γρήγορα (μάλλον γρήγορα απ' ότι δείχνουν τα πράγματα) θα μας οδηγήσει σε άσχημες περιπέτειες. Το δημοψήφισμα είναι απλά μια έκφανση αυτής της στρεβλής νοοτροπίας!

Επειδή λοιπόν προσωπικά έχω δουλέψει, και ότι έχω καταφέρει στη ζωή μου είναι αποτέλεσμα σκληρής προσπάθειας, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, δεν μπορώ να αποδεχτώ κάποιοι να παίζουν το μέλλον των παιδιών μου σε μια ζαριά, και να μην τολμούν να αναλάβουν την ευθύνη της θέσης που με περίσσιο ζήλο διεκδίκησαν! Λυπάμαι κύριοι της κυβέρνησης αλλά είστε πολύ λίγοι!



Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Σχόλια

Απόψεις