"Οι διδακτικές ώρες θα αναπληρωθούν;"
Ερώτηση προς την υπουργό παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου κατέθεσε ο βουλευτής Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σπηλιόπουλος με αφορμή τις καταλήψεις των σχολείων της Πάτρας. Ρωτά ο βουλευτής:
"Εδώ και μια εβδομάδα έχει προκληθεί αναστάτωση σε λύκεια του Νομού Αχαΐας, με αποτέλεσμα αρκετά από αυτά να βρίσκονται υπό κατάληψη. Οι μαθητές προβάλλουν ως αιτήματα για την κατάληψη μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν την πλήρωση των λειτουργικών κενών, τη χορήγηση βιβλίων, την αγορά ξενόγλωσσων βιβλίων, τη μείωση των απουσιών και τις λειτουργικές δαπάνες των σχολείων, π.χ. θέρμανση.
Ερωτάται η κυρία Υπουργός :
- Σε σχέση με τα αναφερόμενα τι έχει να απαντήσει στα πλαίσια των ενεργειών του Υπουργείου έτσι ώστε να ομαλοποιηθεί η σχολική ζωή.
- Οι χαμένες διδακτικές ώρες στα εν λόγω λύκεια που τελούν υπό κατάληψη εάν, με ποιόν τρόπο και πότε θα αναπληρωθούν."
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr