ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αφήνουν ακόμη και καλά ρούχα στα καθαριστήρια, γιατί δεν έχουν να πληρώσουν - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Πομώνης Γιάννης
giannispomonis@gmail.com , Facebook Page
Κοινοποίηση
Tweet

Για μήνες, ακόμη και χρόνια

Πατρινοί, αφήνουν για μήνες, ακόμη και χρόνια, τα ρούχα που έστειλαν στο καθαριστήριο γιατί πολύ απλά.. δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τα 5, 10 ή 15 ευρώ ανάλογα την περίπτωση. Η οικονομική κρίση έχει γεμίσει και τα καθαριστήρια της Πάτρας που πλέον έχουν ρούχα τα οποία δεν ξέρουν τι να κάνουν!

Κάποιοι αν και άφησαν στοιχεία επικοινωνίας, δεν απάντησαν ποτέ στις κλήσεις του καθαριστηρίου του κου Μαραβέλια. Ο οποίος μίλησε στο thebest.gr και μας εξήγησε τις διαστάσεις του φαινομένου.

Οπως μας είπε ο κ. Μαραβέλιας, τα ρούχα που τους μένουν στα αζήτητα για μήνες τα προωθούν στην τράπεζα τροφίμων και ενδυμάτων της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών. Και τα παπλώματα που ξεμένουν για μήνες χωρίς να τα αναζητήσουν οι ιδιοκτήτες τους δίνονται σε ιδρύματα που τα έχουν ανάγκη.

Το φαινόμενο παρατηρείται πιο έντονα τον τελευταίο χρόνο και αυτό έχει και οικονομικές επιπτώσεις στα καθαριστήρια ρούχων και κλινοσκεπασμάτων που πλέον προσανατολίζονται σε μεθόδους που θα διασφαλίζουν τις επιχειρήσεις. Οπως το σύστημα αυτόματου πωλητή, στο οποίο ο πελάτης προπληρώνει και επανέρχεται μετά απο λίγες ώρες για να παραλάβει καθαρό και σιδερωμένο το ρούχο του.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις