ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σόιμπλε: Κάνουμε υπομονή με την Αθήνα

Κοινοποίηση
Tweet

Στόχος μας είναι να κρατήσουμε την Ελλάδα στην ευρωζώνη

Απογοήτευση εξέφρασε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Β.Σόιμπλε για την έλλειψη προόδου στο ελληνικό πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, λέγοντας ότι το Βερολίνο θα δείξει υπομονή, αλλά η Ελλάδα πρέπει να κάνει την επόμενη κίνηση.

«Στόχος μας είναι να κρατήσουμε την Ελλάδα στην ευρωζώνη. Πάνω σ' αυτό δουλεύουμε εντατικά. Αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε για μια ακόμη φορά ότι η μπάλα βρίσκεται στο ελληνικό γήπεδο» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Σόιμπλε, Μάρτιν Γιέγκερ.

«Περιμένουμε τις προτάσεις και περιμένουμε εδώ και εβδομάδες. Είναι απογοητευτικό, αλλά είμαστε υπομονετικοί» δήλωσε ο Γιέγκερ εκφράζοντας ταυτόχρονα την ελπίδα ότι η Ελλάδα θα παρουσιάσει τις προτάσεις της εντός προθεσμίας για το επόμενο Eurogroup της 11ης Μαΐου.

Διαβάστε επίσης:

Το Μαξίμου "ψαλιδίζει" τις αρμοδιότητες Βαρουφάκη

Ο Τσίπρας ηγείται της διαπραγμάτευσης-Οι κρίσιμες ώρες, ο στόχος της άμεσης συμφωνίας και οι ήπιες υποχωρήσεις

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις