SPOTLIGHT

/

Γκαλένα Βελίκοβα - «Δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος για την χαμηλή τηλεθέαση του Dancing 5»

Κοινοποίηση
Tweet

Πιθανόν του χρόνου να δούμε ένα All Star Dancing με τους καλύτερους συμμετέχοντες των προηγούμενων σόου

Μια μέρα μετά το τέλος του Dancing with the Stars 5, η χορογράφος και εκ των κριτών του σόου Γκαλένα Βελίκοβα, η οποία κατάγεται από την Βουλγαρία, επισκέφθηκε την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 και μίλησε για το ενδεχόμενο να δούμε μελλοντικά τους καλύτερους συμμετέχοντες από τα πέντε Dancing With The Stars, σε ένα νέο 6ο κύκλο του δημοφιλούς σόου.

«Το All Star Dancing θα είναι μια αποκορύφωση. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στο χορό. Πιστεύω ότι υπάρχει πολύς κόσμος που τους αρέσει. Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ ωραία διέξοδος μια φορά την εβδομάδα να βλέπεις χορό, μουσική και όλη αυτή την ομορφιά. Στην Αμερική το αντίστοιχο σόου είναι πολύ δημοφιλές και παίζει 19 σεζόν. Υπάρχει ένα κοινό που το αγαπάει πάρα πολύ», είπε η Γκαλένα Βαλίκοβα.

Όταν ρωτήθηκε για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης του Dancing with the stars 5, όπως γράφει το σάιτ zappit.gr και το newsit.gr, η χορογράφος απήντησε. «Πιστεύω ότι διανύουμε μια περίοδο πολύ περίεργη που ότι και να πούμε θα πέσουμε ξανά έξω. Ο κόσμος θέλει να βλέπει καινούργια πράγματα, όμως έχει μπερδευτεί και λίγο.

Η εκπομπή μπορεί να πάει σήμερα 60% και αύριο 20%. Δε νομίζω ότι υπάρχει συγκεκριμένος λόγος γι' αυτό. Μπορεί να ήταν μια συγκυρία. Εγώ νομίζω ότι πήγε πάρα πολύ καλά».

Πάντως στον τελικό την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2015 το βράδυ, είναι αλήθεια ότι υπήρχε και δυνατός ανταγωνισμός από το Mega που έδειξε μαγνητοσκοπημένη την παράσταση «Θα σε πάρω να φύγουμε» με τους Αντώνη Λουδάρο και Γιώργο Καπουτζίδη.

*Tην επιθυμία τους στο μεταξύ να επέστρεφαν σε ένα μελλοντικό Dancing εξέφρασαν στο χθεσινό τελευταίο live τόσο η νικήτρια Μορφούλα Ντώνα όσο και ο Ησαίας Ματιάμπα, νικητής του Dancing 4 ακόμη και ο Κώστας Μαρτάκης.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight