CULTURE

/

Μεγάλη η επιτυχία της παράστασης "Το σκυλί του Ωρίωνα" στην Αθήνα

Κοινοποίηση
Tweet

Το θεατρικό έργο του Πατρινού Τηλέμαχου Τσαρδάκα θα έρθει και στην Πάτρα στις αρχές Φεβρουαρίου

Μεγάλη η επιτυχία της παράστασης "Το σκυλί του Ωρίωνα" στην Αθήνα.

Το θεατρικό έργο του πατρινού Τηλέμαχου Τσαρδάκα θα έρθει και στην Πάτρα στις αρχές Φεβρουαρίου

 

 

Sold-out κάθε βράδυ είναι το θεατρικό έργο «Το Σκυλί του Ωρίωνα» του Τηλέμαχου Τσαρδάκα που ανεβαίνει κάθε Δευτέρα και Τρίτη στο Θέατρο του Νέου Κόσμου στην Αθήνα. Ήδη η παράσταση μετράει 18 ασφυκτικά γεμάτες παραστάσεις ενώ, λόγω μεγάλης ζήτησης, αναμένεται να πάρει παράταση μέχρι το Μάρτιο.

 

Το κοινό μένει συγκινημένο από τις ερμηνείες των έξι ηθοποιών και οι κριτικές που έχουν γραφτεί μέχρι στιγμής είναι εξαιρετικές, τόσο για την πλοκή και την ποιητικότητα του κειμένου του Τσαρδάκα όσο και για την ξεχωριστή νουάρ σκηνοθεσία της Ηλέκτρας Ελληνικιώτη, αλλά και για τη μουσική, που γράφτηκε ειδικά για την παράσταση, από τη Θεσσαλονικιά μουσικό May Roosevelt.

Στις αρχές του Φεβρουαρίου η παράσταση αναμένεται να ανέβει για λίγες παραστάσεις και στην Πάτρα, στο θέατρο act, όπου και είχε παιχτεί πρώτη φορά σε σκηνοθεσία του ίδιου του συγγραφέα το 2011.

Υπενθυμίζουμε ότι το "Σκυλί του Ωρίωνα" αναφέρεται στην παράξενη ιστορία εξαφάνισης ενός άνδρα που καθώς εξελίσσεται αποκαλύπτει τις φαινομενικά ασύνδετες παράλληλες ιστορίες ενός ζευγαριού που ερωτεύτηκε πολύ και οι ζωές τους χωρίστηκαν, ενός αντρόγυνου που επιβιώνει μέσα στις επιλογές του και μιας τραγουδίστριας που πιστεύει στο απίθανο.

 

Στην παράσταση της Αθήνας παίζουν: Χρήστος Καπενής, Μαρία Μαμούρη, Ελένη Ορνεράκη, Στέφανος Παπατρέχας, Φάνης Παυλόπουλος, Μαίρη Χάγια.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture