Προσερχόμενη η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι η παρουσία της εκεί είναι συμβολική
Τα γραφεία την ertopen επισκέφθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, όπου βρίσκονται ακριβώς απέναντι από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, στην Αθήνα όπου λειτουργεί η ΝΕΡΙΤ.
Προσερχόμενη η κ. Κωνσταντοπούλου, δήλωσε ότι η παρουσία της εκεί είναι συμβολική ως δείγμα αλληλεγγύης στους απολυμένους της ΕΡΤ.
Το κλίμα που επικρατεί μεταξύ των εργαζομένων είναι πανηγυρικό, όπως γράφει το newsit.gr.
Στο επόμενο διάστημα, δήλωσε η κυρία Κωσνατντοπούλου, ο ΣΥΡΙΖΑ θα τηρήσει τις δεσμεύσεις του εντός του νόμιμου θεσμικού πλαισίου.
Σημειώνεται ότι έξω από το ραδιομέγαρο έχει παραταχθεί μία διμοιρία των ΜΑΤ, ωστόσο οι πρώην εργαζόμενοι στην ΕΡΤ δηλώνουν ότι δεν προτίθενται να προβούν σε καμία ενέργεια η οποία θα προκαλέσει.
Αναμένουν τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών και περιμένουν να υλοποιηθούν οι προεκλογικές εξαγγελίες για επιστροφή στην εργασία τους.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr