ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η πρώτη εικοσάδα υποψηφίων με την παράταξη Δημαρά

Κοινοποίηση
Tweet

"Το κάλεσμα είναι ανοιχτό, προς όλους τους ενεργούς πολίτες, απαλλαγμένους από κομματικές εξαρτήσεις και μηχανισμούς"

Τα πρόσωπα στις φωτογραφίες εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά

Τα πρόσωπα στις φωτογραφίες εμφανίζονται με αλφαβητική σειρά

Την πρώτη του επαφή με τους ανθρώπους του Τύπου είχε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της δημοτικής παράταξης «Τώρα για την Πάτρα», Πέτρος Ψωμάς, επιλέγοντας να μην είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. «Εγκαινιάζουμε μια νέα σχέση, επτά συν μία εβδομάδες μέχρι και τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών», ανέφερε κατ’ αρχήν, συμπληρώνοντας: «Ο νόμος έχει φιμώσει τον επικεφαλής και τους υποψηφίους, άρα θα τα λέμε μαζί».

Ο κ. Ψωμάς, προχώρησε στην ουσία της πρώτης του συνέντευξης Τύπου, παρουσιάζοντας τους πρώτους 20 υποψηφίους του συνδυασμού: «Το άνοιγμα της παράταξης "Τώρα Για Την Πάτρα" στην κοινωνία της πόλης –δήλωσε- γνωρίζει ενθαρρυντική ανταπόκριση σε όλες τις περιοχές του νέου Δήμου, από όλες τις ηλικιακές ομάδες της τοπικής κοινωνίας, από όλο το φάσμα των επαγγελμάτων. Ενεργοί πολίτες που πιστεύουν στο όραμα της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής κίνησης του Γιάννη Δημαρά συμπορεύονται μαζί του, συνδιαμορφώνοντας σταδιακά το ψηφοδέλτιο των εκλογών του Νοεμβρίου.

Στο πλαίσιο αυτό η παράταξη «Τώρα Για Την Πάτρα» παρουσιάζει σήμερα, υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους. Πρόκειται για μία ενδεικτική εικοσάδα υποψηφίων, η οποία χαρακτηρίζεται από αντιπροσωπευτικότητα, καθώς σ’ αυτήν συμπεριλαμβάνονται τόσο παλιά όσο και νεότερα μέλη της παράταξης, εκπρόσωποι διαφορετικών επαγγελμάτων, καθώς και εκπρόσωποι των δύο φύλων.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση για το γεγονός ότι μέλη με ιστορία και παρελθόν στην παράταξη πλαισιώνονται από νέα φρέσκα πρόσωπα που ασπάζονται τις αρχές και τις ιδέες του συνδυασμού μας  "Τώρα Για Την Πάτρα" οι 20 υποψήφιοι είναι:

1.    Αβράμης Δημήτριος, Χειριστής Ιατρικών Συσκευών Απεικονίσεων

2.    Αλανιάδη-Κοψινη Μαρία, Σκηνογράφος – Διοργανώτρια Εκδηλώσεων

3.    Ανδρικοπούλου-Ρούβαλη Μαρία, Καθηγήτρια Μουσικής

4.    Αργυριάδου- Περπερίδου Ελισάβετ, Συμβολαιογράφος

5.    Βανταράκης Απόστολος, Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου

6.    Βασιλακόπουλος Γεώργιος, Φυσικός

7.    Γιαννακόπουλος Δημήτριος, Ιατρός Ειδικός Παθολόγος

8.    Γκίκας Παναγιώτης, Οδοντίατρος

9.    Γρηγόρης Ηλίας, Χειρούργος Οδοντίατρος

10.Κυριακοπούλου Μαρία, Επιχειρηματίας

11.Μακρής Νικόλαος, Ιατρός Ε.Σ.Υ.

12.Μαρίνος Σπύρος, Μηχανολόγος Μηχανικός, Διευθυντής Υποκαταστήματος Ασφαλιστικής Εταιρείας

13.Μασσαράς Θεοχάρης, Καθηγητής Θεολογίας

14.Μπάρλος Αλέξανδρος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

15.Παπαντωνοπούλου Αναστασία, Υπάλληλος ΙΚΑ

16.Πατρώνη Αθηνά, Παιδίατρος

17.Σιγαλός Γεώργιος, Γεωπόνος

18.Φίλιας Ανδρέας, Δάσκαλος

19.Χαμακιώτη Αγγελική, Εκπαιδευτικός

20.Ψωμιάδης Γεώργιος, Διευθυντής Πωλήσεων

Με παρόμοια διαδικασία θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις και νέων ονομάτων υποψηφίων δημοτικών, αλλά και διαμερισματικών συμβούλων για την παράταξη του Γιάννη Δημαρά.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης «Τώρα για την Πάτρα» ρωτήθηκε για τις επαφές που έχει με τους πολίτες, αλλά και τυχόν μέλη άλλων παρατάξεων, όπως αυτών της παράταξης Φούρα, που κόπηκαν από τον Δημ. Κατσικόπουλο, ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος, Γιάννης Δημαράς. «Οι επαφές συνεχίζονται, το κάλεσμα είναι ανοιχτό, αφορά όλους τους ενεργούς πολίτες, που ασπάζονται το όραμα Δημαρά για την πόλη, απαλλαγμένοι από κομματικές εξαρτήσεις και κομματικούς μηχανισμούς. Είναι πάρα πολλοί εκείνοι που ανταποκρίνονται. Τονίζουμε όμως, ότι αυτό που όλους μας ενδιαφέρει κυρίως, είναι η κοινωνία της Πάτρας και τα μηνύματα από αυτήν είναι ενθαρρυντικά. Αυτή την ανταπόκριση, βιώσαμε και το Σάββατο στα Ζαρουχλέικα».

Στο ερώτημα, αν εστιάζει κάπου συγκεκριμένα ο κόσμος από πλευράς προβλημάτων της πόλης, ο κ. Ψωμάς, απάντησε: «Στην πρόσφατη δημοσκόπηση, καταγράφηκε η οργή και η αγανάκτηση του κόσμου. Χωρίς σειρά αξιολόγησης, οι πολίτες επικεντρώνονται στο κυκλοφοριακό πρόβλημα, στο μεταναστευτικό και στη έλλειψη καθαριότητας στην πόλη.

Στο ερώτημα αν η επαφή με την Λένα Καλεντζώτη είναι καθημερινή, ο κ. Ψωμάς διαβεβαίωσε ότι από την ημέρα που ελήφθη η απόφαση για κοινή κάθοδο «η κυρία Καλεντζώτη είναι μέλος της παράταξης και η επαφή μαζί της είναι τακτικότατη».

Στο ερώτημα τέλος, αν υπάρχει δυσκολία για τη στελέχωση του ψηφοδελτίου ο κ. Ψωμάς ήταν επίσης σαφής: «Το αντίθετο. Η ανταπόκριση είναι τεράστια».

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις