Στις 7 Νοεμβρίου στο ΣτΕ η μάχη για το άνοιγμα της Κυριακής
Προαιρετικά ανοικτά από τις 11 το πρωϊ έως τις 7- 8 το βράδυ, θα είναι πολλά από τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου της Πάτρας, την Κυριακή.
Ωστόσο αυτά ήδη οι χρυσοχόοι και οι βιβλιοπώλες αποφάσισαν να μην ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους.
Ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας το βράδυ της Πέμπτης σε συνεδρίασή του αποφάσισε να προχωρήσει σε ενημερωτική καμπάνια με στόχο να αποτραπή η κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας.
Διαφορετική στάση τηρεί μέχρι τώρα ο νεοσύσταστος Σύλλογος Εμπόρων του Ιστορικού Κέντρου Πάτρας που αποδέχεται τη λειτουργία των καταστημάτων τις επτά Κυριακές του χρόνου, αλλά τάσσεται αρνητικά στις 52 Κυριακές του χρόνου.
Οι εμπορουπάλληλοι απο την πλευρά τους έχουν εκφράσει την πλήρη αντίθεσή τους στο άνοιγμα της Κυριακής ενώ και για αύριο το πρωί ετοιμάζουν κινητοποίηση στο κέντρο της Πάτρας.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr