Σε δηλώσεις τους στη ΝΕΡΙΤ
Για το σημαντικότερο μνημείο στην Ελλάδα μετά τον Παρθενώνα, κάνουν λόγο κάτοικοι της Αμφίπολης, οι ζωές των οποίων έχουν αναστατωθεί ευχάριστα από τις ανασκαφές στον λόφο Καστά, κυρίως από την ημέρα που ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, επισκέφτηκε τον αρχαιολογικό χώρο.
Σε δηλώσεις τους στη ΝΕΡΙΤ, κάτοικοι της περιοχής μίλησαν για το ταφικό μνημείο, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό τους για την ανασκαφή.
«Θα είναι το σημαντικότερο μνημείο μετά τον Παρθενώνα που βρέθηκε στην Ελλάδα», είπε ένας κάτοικος, ενώ ένας δεύτερος κύριος, που ερωτήθηκε σχετικά, είπε ότι νιώθει σαν να γυρίζει 2.500 χρόνια πίσω.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr