Στην πλατεία Γεωργίου
Γιγαντοοθόνη για την αναμετάδοση της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα από τη Θεσσαλονίκη στήνει απόψε ο ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα.
Ή ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα μεταδοθεί από τη ΝΕΡΙΤ. Σε σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνεται:
Είναι πρωτοφανής για τα μεταπολιτευτικά χρονικά η κυβερνητική μεθόδευση ώστε να μην μεταδοθεί από τη ΝΕΡΙΤ η καθιερωμένη ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το Σάββατο το βράδυ.
Είναι τόσο προκλητική αυτή η λογοκριτική πρακτική, με παρέμβαση μάλιστα προσωπικά του ίδιου του πρωθυπουργού, που προκάλεσε την παραίτηση ακόμα και της διορισμένης από την κυβέρνηση διοίκησης της ΝΕΡΙΤ, του προέδρου της Αντώνη Μακρυδημήτρη και του αναπληρωτή Ρ. Μορώνη.
Μπροστά στον πανικό λόγω των αδιεξόδων της πολιτικής της και της αποσύνθεσης της κυβερνητικής πλειοψηφίας, καταφεύγουν στο μόνο δρόμο που γνωρίζουν, τα πραξικοπήματα και τον αυταρχισμό, δίνοντας δείγματα το πώς επιδιώκουν να οργανώσουν την προεκλογική αντιπαράθεση.
Τους φοβίζει η ανάδειξη του εναλλακτικού πολιτικού μηνύματος ελπίδας και προοπτικής του ΣΥΡΙΖΑ που θα παρουσιαστεί με συγκεκριμένη κυβερνητική δέσμευση αύριο στο Βελλίδειο από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.
Ό,τι και αν επινοήσουν δεν σώζονται.
Τους καλούμε, έστω και την ύστατη στιγμή, να αναθεωρήσουν την πραξικοπηματική τους ενέργεια.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr