ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κοντογιάννης: να καλυφθούν άμεσα τα κενά στο ΙΚΑ Πύργου

Κοινοποίηση
Tweet

Αναφορά του Ηλείου βουλευτή στον Ανδρέα Λοβέρδο

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι του ΙΚΑ Πύργου λόγω της έλλειψης πολλών ειδικοτήτων γιατρών αλλά και προσωπικού άλλων ειδικοτήτων μετέφερε προς τον αρμόδιο Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ.Ανδρέα Λοβέρδο ο Βουλευτής Ηλείας κ.Γιώργος Κοντογιάννης με Αναφορά που κατέθεσε στη Βουλή.

Συγκεκριμένα ο κ. Κοντογιάννης στην Αναφορά του μετέφερε τις έντονες διαμαρτυρίες του Εργατικού Κέντρου Πύργου καθώς και του Σωματείου συνταξιούχων ΙΚΑ Πύργου, όπως αυτές αποτυπώνονται σε δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου και με τις οποίες ζητούν να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να προσληφθεί άμεσα όλο το αναγκαίο προσωπικό για την εξυπηρέτηση συνταξιούχων και γενικά των ασφαλισμένων.

O πρώην Υφυπουργός επισημαίνει την σοβαρότητα της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί από τις τεράστιες αυτές ελλείψεις που έχουν ως συνέπεια την ταλαιπωρία των ασφαλισμένων ΙΚΑ κατοίκων του Πύργου.

Με επιστολή του προς τον αρμόδιο Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Ανδρέα Λοβέρδο, αλλά και προς τον Διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο, ο κ. Κοντογιάννης ζήτησε την ανανέωση των συμβάσεων των ιατρών του ΙΚΑ στο Νομό Ηλείας, ιδιαίτερα σε τουριστικές περιοχές όπου λειτουργούν και ιαματικές πηγές.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις