ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βγήκε από την εντατική ο 17χρονος που κεραυνοβολήθηκε από το ρεύμα

Κοινοποίηση
Tweet

Η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος

Λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ ο 17χρονος που υπέστη ηλεκτροπληξία. Πρόκειται για μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλη τη Κρήτη, όταν τα ξημερώματα σε ξενοδοχείο στους Καλούς Λιμένες ο 17χρονος μαζί με τον πατέρα του έκαναν κάποιες εργασίες και κεραυνοβολήθηκε από το ρεύμα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του cretapsot, ο 17χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα αρχικά στο Βενιζέλειο κι αμέσως μετά στο ΠΑΓΝΗ όπου και κρίθηκε η άμεση εισαγωγή του στην Εντατική.

Ωστόσο, σήμερα οι γιατροί έκριναν ότι μπορεί να βγει από την Εντατική καθώς η κατάστασή του σημείωσε βελτίωση.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 17χρονος είναι ο γιος του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου και πήγε να βοηθήσει τον πατέρα του να αποσυνδέσει κάποιες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις από το μπαρ.

Η αστυνομία διερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις