Συνεργασία του υπουργείου Παιδείας με την Κινεζική Πρεσβεία
Τη συνέχιση του προγράμματος για τη διδασκαλία της Κινεζικής γλώσσας στα Πρότυπα Πειραματικά γυμνάσια προωθεί το υπουργείο Παιδείας σε συνεργασία με την Κινεζική Πρεσβεία στην Αθήνα και το Ινστιτούτο Κομφούκιος.
Σκοπός είναι, τόσο η διδασκαλία της Κινεζικής γλώσσας σε Ελληνικά σχολεία, όσο και η ανταλλαγή πολιτιστικών στοιχείων ανάμεσα στις δυο χώρες, ώστε να καλλιεργηθεί μια σχέση αμοιβαίου σεβασμού και κατανόησης των δυο λαών.
Οι λεπτομέρειες του προγράμματος θα παρουσιαστούν τη Δευτέρα από τον υφυπουργό Παιδείας Αλέξανδρο Δερμεντζόπουλο, αρμόδιο για θέματα Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, τον κ. ZhangZhanεκ μέρους της Κινεζικής Πρεσβείας στην Αθήνα και την κα. Yang Xiuquin από το Ινστιτούτο Κομφούκιος.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr