Ο προπονητής του Απόλλωνα μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό
Σε μίνι απολογισμό της παρουσίας του Απόλλωνα στα μεγάλα σαλόνια της Α1 μπάσκετ, προχώρησε ο προπονητής των μελανόλευκων Νίκος Βετούλας, μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Συγκεκριμένα δήλωσε:
«Θεωρώ ότι στο σημερινό παιχνίδι εμφανιστήκαμε πιο μαχητικοί. Προσπάθησαν όλα τα παιδιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους τύπου και την διοίκηση. Θεωρώ ότι ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά με προβλήματα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, που έκαναν την ομάδα καλύτερη. Σαν ομάδα και σαν πρόσωπα. Αυτό που είπα και στα παιδιά στα αποδυτήρια. Όλοι σε αυτή τη σεζόν βγήκαμε δυνατότεροι.
Θεωρώ ότι φετινή χρονιά ήταν πετυχημένη. Κρατήσαμε τα κεκτημένα και με τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε μέσα στη χρονιά είναι πετυχημένη. Δεν το λέω επειδή είμαι προπονητής και θέλω να πάρω την επιτυχία. Παίζοντας πλέι οφ για δεύτερη χρονιά, με τα προβλήματα τραυματισμών, με τις αλλαγές παικτών και τον θάνατο του Ανδρέα Μολφέτα, υπήρξαν δυσκολίες μέχρι να βρει η ομάδα την ισορροπία της.
Στο δεύτερο γύρο η ομάδα έκανε πέντε εκτός έδρας νίκες και έδειξε την αντίδρασή της και τι μπορεί να κάνει.
Αξίζουν στην ομάδα συγχαρητήρια και ειδικά σε κάποια παιδιά που έχουμε συνεργαστεί 4-5 χρόνια και έχουν φέρει την ομάδα εδώ.»
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr