ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο "μαγικός" κήπος και τα περίεργα γλυπτά του!

Κοινοποίηση
Tweet

Ο Bruno είχε δημιουργήσει αυτό το μαγικό κόσμο, με πλούσια φαντασία και διορατική ομορφιά

Τοποθετημένος ανάμεσα στα πλούσια τροπικά δάση του Marysville στην Αυστραλία ζωντανεύει με μια συλλογή από χειροποίητα γλυπτά που απεικονίζουν χαρακτήρες και πλάσματα παραμυθιών. Δημιουργός τους ο γλύπτης και ζωγράφος Bruno Torfs.

Ο Bruno είχε δημιουργήσει αυτό το μαγικό κόσμο, με πλούσια φαντασία και διορατική ομορφιά, εδώ και αρκετό καιρό τώρα. Αλλά, δυστυχώς, στις αρχές του 2009 μια πυρκαγιά στην περιοχή, κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά της. Το σπίτι και τα 40 γλυπτά καταστράφηκαν ολοσχερώς στις φλόγες.

Όμως ο Bruno επέλεξε να μείνει και να ξαναχτίσει το σπίτι του και να αποκαταστήσει τα γλυπτά στον κήπο, που τώρα ανέρχονται σε πάνω από 100.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις