Δεν έδιναν το Κάστρο
Η Έλενα Παπαρίζου με τους Onirama κάνουν περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία. Έχουν ήδη κάνει 6 συναυλίες και τις έχουν παρακολουθήσει πάνω από 30.000 άτομα.
Ωστόσο μεγάλα προβλήματα που υπήρξαν έκαναν την Έλενα να ακυρώσει δύο συναυλίες. Η μία ήταν να γίνει στην Λευκάδα και ακυρώθηκε γιατί δεν έδιναν το κάστρο και η άλλη θα πραγματοποιούνταν στο Ηράκλειο Κρήτης στο κέντρο «Θάλασσα» εκεί που πριν λίγες μέρες έκαναν τη συναυλία τους η Δέσποινα Βανδή και η Έλλη Κοκκίνου.
Φήμες λένε η έλλειψη επιτυχίας της προαναφερόμενης συναυλίας έκαναν τον επιχειρηματία να διστάσει να δοκιμάσει ένα νέο live.
Όμως έχουν προστεθεί και τέσσερεις νέοι προορισμοί για την τραγουδίστρια και τους Onirama. Στις 21 Αυγούστου θα εμφανιστούν στην Αικατερίνη, στο Δήμο Φυλής στις 15 Αυγούστου, στην Χαλκίδα στις 16 Αυγούστου και φυσικά είναι σε συζητήσεις για αν εμφανιστούν στο Ηράκλειο Κρήτης, αλλά σε άλλο μαγαζί!
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr