ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ομαδικό βιασμό καταγγέλλει Δανή τουρίστρια στο Νέο Δελχί

Κοινοποίηση
Tweet

Σε πολυσύχναστη περιοχή

Τουρίστρια από την Δανία καταγγέλλει ότι βιάστηκε ομαδικά σε πολυσύχναστη περιοχή στο Νέο Δελχί αφού έχασε το δρόμο της και ζήτησε οδηγίες για να γυρίσει στο ξενοδοχείο της.


Η καταγγελία της 51χρονη, που επίσης ξυλοκοπήθηκε, κατάφερε να φτάσει στην αστυνομία και να υποβάλει μήνυση.
Όπως ανέφερε η αστυνομία, η οποία ανακοίνωσε το περιστατικό, δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής συλλήψεις.
Η εικόνα της χώρας έχει πληγεί σημαντικά από τα περιστατικά βίας (σεξουαλικής και μη) κατά γυναικών, μετά τον αποτρόπαιο ομαδικό βιασμό φοιτήτριας σε λεωφορείο στο τέλος του 2012.

Η υπόθεση εκείνη είχε προκαλέσει σάλο και οδήγησε σε σημαντικά αυστηρότερες ποινές για βιασμό. Τα επιμελητήρια της χώρας αναφέρουν ότι οι επιπτώσεις της υπόθεσης στον τουρισμό ήταν μεγάλες, με τον αριθμό των γυναικών που επισκέπτονται τη χώρα να πέφτουν κατά 35% την αμέσως επόμενη περίοδο.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις