Όμως, δεν φτάνει η ισοπαλία
Η Παναχαϊκή έχασε την ευκαιρία να πλασαριστεί μόνη στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα καθώς αρκέστηκε στην ισοπαλία (1-1) με τον Ατσαλένιο, στο γήπεδο της Αγυιάς.
Η Πατρινή ομάδα προηγήθηκε στο 65ο λεπτό με γκολ του Τριχιά, μετά από κάθετη μπαλιά του Κοζανίδη. Όμως, δύο λεπτά πριν την λήξη της αναμέτρησης, έρχεται η ισοφάριση από τον Ατσαλένιο με γκολ του Συσκάκη. Με τον τρόπο αυτό, οι Κρητικοί απέσπασαν το βαθμό από τους «κοκκινόμαυρους»
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σπανός): Σουμουλίδης, Κοζανίδης, Κυβελίδης (70_Λουμπαρδέας), Ακπαρίδης, Τζιβίλογλου (29_Σπυριδάκης), Ζαχαράτος, Σαγανάς, Μαρής, Γερασιμόπουλος, Λίτσος, Παπαποστόλου (56_Τριχιάς)
ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ (Ταουσιανίδης): Συνάνης, Αργέντης, Γενιτσαρίδης, Καραδέμητρος, Ματθαιάκης, Χατζηανδρέου, Μαρρής (73_Γεωργόπουλος), Ορφανουδάκης, Χαλκιαδάκης, Κατσούλης (69_Κατσελιανάκης), Συσκάκης
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr