ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζητούν αναβολή των εκλογών στην Ταϊλάνδη

Κοινοποίηση
Tweet

Η Σιναουάτρα αποφάσισε να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές

Η Εκλογική Επιτροπή της Ταϊλάνδης ζήτησε από την πρωθυπουργό Γινγκλούκ Σιανουάτρα να αναβάλλει τις βουλευτικές εκλογές που αποφάσισε για τον Φεβρουάριο του 2014, τουλάχιστον μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση η οποία επικρατεί στη χώρα, με ένταση και επεισόδια.

Η Σιναουάτρα αποφάσισε να προχωρήσει σε πρόωρες εκλογές, προκειμένου να απαντήσει με τον τρόπο αυτό στο κλίμα κοινωνικής αναταραχής που έχει προκαλέσει η αντιπολίτευση, τα κόμματα που επιδιώκουν την ανατροπή της ωστόσο έχουν επιδιώξει να μποϊκοτάρουν την αναμέτρηση.

Η κατάσταση στην Ταϊλάνδη έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στη διεθνή κοινότητα, από όπου και ακούγονται… παροτρύνσεις για εκτόνωση.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις