ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο κόσμος ξεπαγιάζει και το κτίριο της ΔΕΗ είναι "φούρνος"

Κοινοποίηση
Tweet

Πρόκληση σε εποχές που οικογένειες καίνε κούτσουρα για να ζεσταθούν

Το κλιματιστικό στο κτίριο της ΔΕΗ στην Ακτή Δυμαίων καίει ασταμάτητα και μετατρέπει το χώρο σε...φούρνο.

Σε σημείο μάλιστα που εκατονάδες επισκέπτες που αναγκάζονται να περιμένουν αρκετή ώρα εντός του χώρου να μην μπορούν να αντέξουν. Σχολιάζουν μάλιστα οτι είναι προκλητικό τη στιγμή που συμπολίτες δεν έχουν χρήματα για να ζεσταθούν στα σπίτια τους, μία Επιχείρηση να ξοδεύει αλόγιστα ενέργεια.

Η απάντηση στο ερώτημα έρχεται από τον ίδιο τον πρόεδρο των εργαζομένων Θόδωρο Κανελλόπουλο.

Ο οποίος μιλώντας σήμερα στην εκπομπή "φόρα παρτίδα" του Αντένα Πάτρας 105,3 και στους δημοσιογράφους Νίκο Σύφαντο και Αφροδίτη Τσικριτζή, είπε οτι πρόκειται για κλιματιστικό τεχνολογίας του 1970 το οποίο δεν μπορεί να ρυθμιστεί, με αποτέλεσμα να εκπέμπει θέρμανση σε υψηλή θερμοκρασία.

Πρόσθεσε δε οτι η αντικατάστασή του θα ήταν κοστοβόρα.

Δεκτόν, αλλά η πρόκληση εξακολουθεί να υφίσταται, σε μία εποχή που οι άνθρωποι για να ζεσταθούν καίνε κούτσουρα και κόντρα πλακέ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις