ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αιγιάλεια: Με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο η Μαρία Κακαβάνη

Κοινοποίηση
Tweet

"Μπορούμε να κάνουμε την Αιγιάλεια κέντρο αναφοράς της περιφέρειας αλλά και της Ελλάδας"

Στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Δημήτρη Καλογερόπουλου, τάσσσεται και η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2007, Μαρία Κακαβάνη. Σε δήλωσή της η κ. Κακαβάνη εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση και δηλώνει παρούσα στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου. Η δήλωση της Μαρίας Κακαβάνη έχει ως εξής:

"Το βασικό στοιχείο της επιτυχίας της Αυτοδιοίκησης είναι η σωστή επιλογή των ανθρώπων που θα την ασκήσουν, περισσότερο από οποιαδήποτε άλλο επίπεδο εξουσίας. Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος είναι η σωστή επιλογή. Μια επιλογή που έχει αποδειχθεί απόλυτα επιτυχημένη τα προηγούμενα χρόνια μέσα από την θητεία του ως Δήμαρχος Συμπολιτείας. Ένας άνθρωπος που γνωρίζει το αντικείμενο όσο λίγοι, που επέλεξε να είναι ανοιχτός σε διαφορετικές φωνές και απόψεις και στη σύνθεσή τους, που κατάφερε να αφήσει το στίγμα του τα προηγούμενα χρόνια. Ένας άνθρωπος που έγκαιρα, με σταθερά βήματα, χωρίς αναβολές, ανούσια λόγια και φαμφάρες δήλωσε την αγάπη και το ενδιαφέρον του για την περιοχή, κατέθεσε την υποψηφιότητά του και έχει την πυγμή να αγωνιστεί για όσα μας αξίζουν. Η επιλογή στήριξης στο πρόσωπο ενός τέτοιου αυτοδιοικητικού προσώπου γίνεται εύκολη καθώς τα επιχειρήματα είναι πολλά και τα έργα του ακόμα περισσότερα.

Η παρούσα κατάσταση αποτελεί ένα σταυροδρόμι για τον τόπο μας. Από τη μια είναι η δύσκολη οικονομική και όχι μόνο συγκυρία και τα προβλήματα ετών που ζητούν άμεσα και επιτακτικά λύση με ένα άνισο και άδικο πολλές φορές τρόπο. Και από την άλλη είναι η δυνατότητα που δίνεται στην περιοχή μας μέσα από τον «Καλλικράτη» και τη δημιουργία ενός καινούριου, διευρυμένου και ισχυρότερου Δήμου. Του Δήμου της Αιγιάλειας.

Σ’ αυτό το σταυροδρόμι έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε το δρόμο της ανάπτυξης, της εξέλιξης, της ανάδειξης των πλεονεκτημάτων και των προτερημάτων της ξεχωριστής μας περιοχής. Μπορούμε να κάνουμε την Αιγιάλεια κέντρο αναφοράς της περιφέρειας αλλά και της Ελλάδας αρκεί να επενδύσουμε σωστά στην μοναδικότητα μας, στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τόπου μας. Να φέρουμε κοντά όλες εκείνες τις υγιείς δυνάμεις που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε, να φύγουμε μπροστά. Όλοι μαζί.

Σε τούτη την προσπάθεια θα είμαι παρούσα. Ενεργή. Μέσα από την εμπειρία από τη δουλειά μου και τις σπουδές μου στη Διοίκηση και στα Οικονομικά. Μέσα από την ενασχόληση μου με την πολιτική από τα φοιτητικά μου χρόνια έως και πρόσφατα ως υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2007. Μέσα από την όρεξη και το καθαρό βλέμμα στα πράγματα, που μου δίνει η ηλικία μου. Μέσα από την αγάπη για τον τόπο μου".

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις